112IT

 

-hjælp til pc og pc-bruger

Microsoft Certificeret Professional

Aktuelt

Startside
Itsupport
Konsulent
Kurser
Priser
Aktuelt
Kontakt

 


Virusopdatering

McAfee - virusopdatering

Norton - virusopdatering

Virus -hvad er det?

En virus er et lille program skjult i et andet program eller dokument. Idéen er at du som it-bruger ikke umiddelbart opdager en virus, fordi den ligger skjult i f.eks. en e-mail, eller i et program du henter på internettet.

At du har virus på din pc kan betyde alt fra masseødelæggelse af hele dit system, til at der hver fredag d. 13. dukker en hilsen op på din skærm. Derfor er der forskel på hvor 'ondsindet' en virus kan opfattes.

De mest kendte vira spreder sig ved hjælp af dit e-post program. De sender sig selv automatisk til alle de e-mailadresser virussen kan finde på din pc. Altså også de adresser der ikke står i dit adressekartotek. Du kan IKKE se denne proces, så hvis du hører fra en bekendt at du har sendt vedkommende en virus, skal du efterse din pc for virusangreb.

Hvis du benytter internettet til at hente informationer fra, er det en god idé at anskaffe dig et virusprogram /antivirusprogram, der kan opfange ondsindede filer, før de laver uorden i din pc.

Jo mere du bruger internettet, jo oftere bør du opdatere dit virusprogram.

Antivirusprogrammer -hvilke findes?

Der findes mange antivirusprogrammer på markedet. Nogle gratis, nogle meget billige, og andre meget dyre. Man kan ikke entydigt sige hvilke der er bedst, men jo oftere producenten opdaterer programmets ydeevne, jo bedre, fordi jo flere vira programmet kender,  jo bedre stillet er du som bruger af programmet.

112IT anbefaler

Disse producenter har mange års dokumenteret erfaring på markedet, og de opdaterer programmet hver gang en ny grim virus bryder ud.

Norton AntiVirus

McAfee antivirus

For yderligere information eller rådgivning i forbindelse med installation af antivirusprogrammel, kontakt 112IT

 


• Startside • Itsupport • Konsulent • Kurser • Priser • Aktuelt • Kontakt •

Send e-mail til webmaster@112it.dk med spørgsmål eller kommentarer til dette Web-sted.